Gratis verzenden

Gratis verzending vanaf €150 excl. BTW

Snelle levering

Voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Veilig betalen

Betaal veilig met Ideal, of Bancontant

Essentiële Oliën

Essentiële oliën zijn aromatische of geurende oliën die gewonnen worden uit planten.
Dit gebeurt door middel van een verfijnd proces.
De essentiële oliën bevatten de levenskracht van de plant.
Elke olie heeft zijn unieke aroma, zijn eigen levenskracht en kent dus ook een eigen toepassing.

Onze voorouders gebruikten etherische olie al bij de behandeling van ziektes, bij het uitoefenen van rituelen maar ook om kwade geesten te verjagen. Dat zegt wel iets. Bijvoorbeeld dat het gebruik van etherische olië echt geen overwaaiend hipstergeneuzel is.
 
Etherische olie wordt onttrokken aan verschillende planten, bloemen, kruiden en fruitsoorten en heeft daarom ook héél veel verschillende geuren. Wij hebben een breed assortiment geuren; elke geur met een eigen, specifiek effect op het lichaam en de geest.
 
Heb je last van stress en grote behoefte aan ontspanning?
Check lavendel en sinaasappel: ze hebben beiden een rustgevende en ontspannende werking. Perfect om te gebruiken in bijvoorbeeld de slaapkamer, of juist op kantoor.
 
Verkouden en benauwd? Eucalyptus of tea tree zijn frisse en luchtige geuren die de neus weer openen en het ademhalen makkelijker maken. Irritante insecten in huis? Geuren zoals lemongrass zijn perfect zijn als je last hebt van vliegen, muggen of zilvervisjes. Insecten hebben een hekel aan deze geur en denken wel twee keer na voordat ze jouw huis komen bestormen.
Premium starterkit met Aria
Premium Starter Kit met Dewdrop


Ben jij net zo enthousiast als ik?

Daar ben ik heel blij om! En jij straks ook!

Je kunt het beste kiezen voor een Premium Starter Kit. Dan heb je meteen de 12 meestgebruikte oliën bij elkaar plus de super fijne diffuser. Je kunt kiezen uit diverse diffusers 

 

Young Living Premium Starterkit  met Diffuser

Zoek jij een diffuser voor in huis of voor in je salon? Deze prachtige diffusers zijn geschikt voor bij ieder interieur.
Met de prachtige Premium Starterkit maak je meteen een goede start bij het integreren van de etherische oliën in je dagelijks leven.

Deze starterkit bevat 12 van de meest gebruikte oliën.
• Lavender
• Peppermint
• Lemon
• Frankincense
• Copaiba
• Orange+
• Thieves
• PanAway
• Stress Away
• Purification
• R.C.
• DiGize

De diffuser zorgt ervoor dat de oliën in combinatie met water op een goede en veilige manier verspreiden in de lucht. De diffuser is uitgerust met verschillende kleuren licht.

Daarnaast nog twee zakjes NingXia Red, een roller ball, 10 glazen mini-flesjes, een opbergdoos en documentatie over de oliën.
Deze kit kost € 187,00 incl. btw. en incl. administratie- en verzendkosten van Young Living.
Een super deal, aangezien er voor ruim € 400,- aan product waarde in deze kit zit.

Je ontvangt ons handboek van 350 bladzijdes, een klein handboekje met oa de verduntabel (voor kids en voor rollers te maken), een lijst met veel voorkomende kwaaltjes en welke olie hiervoor te gebruiken.
Tevens word je lid van 2 fb groepen waar alle info nog eens compact terug te vinden is. En je krijgt een welkomst pakketje van mij.

Spaarprogramma

Zorg dat je nooit zonder je favoriete Young Living-producten komt te zitten!
Met Essential Rewards (ER) ontvang je iedere maand automatisch al je favoriete producten, zonder dat je er enige moeite voor hoeft te doen. Met het ER programma profiteer je van tal van voordelen:

  • 24% korting op producten
  • punten sparen voor gratis producten (10-25% van je bestelling)
  • iedere maand zelf (uit alle) producten kiezen
  • extra korting op Essential Rewards kits
  • lagere verzendkosten
  • de 4e, 7e, 10e en 13e bestelmaand krijg je een olie cadeau

Jouw maandelijkse wellness box met iedere maand producten die jij er in stopt! Het is zo flexibel, je kunt iedere maand je leveringsdag aanpassen en de producten die jij er in stopt. Heb je het snel nodig? Prima. Ben je niet thuis en wil je het later laten bezorgen? Geen probleem! En het mooie er van? Je verdient 10-25% terug aan punten bij iedere bestelling die je doet. Deze punten kun je weer inleveren tegen GRATIS producten.

Om mee te doen met het Essential Rewards programma bestel je iedere maand voor minimaal 50pv (daar kom je zo aan als je je hele huis, inclusief jouw persoonlijke verzorgingsproducten, om wil toveren tot een gifvrije omgeving). Je wordt beloond voor jouw gezonde keuzes!

En wil je toch niet meer op ER bestellen? Dan is het programma maandelijks opzegbaar

Ja! Ik wil een starterkit bestellen met een eigen account

CONTACT RIWA NAILS