Kunstnagels

Bij Riwa Nails & Beauty bent u aan het juiste adres voor gelnagels, acrygelnagels of voor het nieuwste product op de markt: rubberbase.

Door het volgen van vele cursussen en bijscholingen ben ik dan ook up to date van de allerlaatste kneepjes van het vak.

Ook nailart vind ik geweldig om te doen. Vele creaties kunt u dan ook terug vinden op mijn facebookpagina en in mijn salon.

Wat zijn gelnagels?

Gelnagels zijn gemaakt van een stroperige substantie genaamd polymeer hars. Gel word gemodelleerd op de natuurlijke nagel waarna deze word uitgehard in een led lamp. Wens je verstevigende gelnagels, dan wordt de gel alleen op de nagels aangebracht. Wanneer je de nagels wilt verlengen wordt er gebruik gemaakt van zogenaamde sjablonen. 

Hoe gaat de behandeling?
De handen worden gedesinfecteerd, hierna start de elektrische manicure. Daarna wordt de glanslaag van de natuurlijke nagel verwijderd waarna de nagel word ontvet en er word een bonder  aangebracht.

Vervolgens wordt de gel gemodelleerd en wordt de hand enkele minuten in een LED/UV-lamp gehouden. Op deze manier hardt de gel uit. De plaklaag die overblijft op de kunstnagel wordt verwijderd en de nagel wordt in het gewenste model gevijld. Hierna kunt u kiezen voor een mooie  kleur gelpolish uit het ruime assortiment wat Riwa Nails & Beauty  u te bieden heeft.
Na de behandeling worden de nagelriemen voorzien van nagelriemolie, deze voedt en verzorgt zowel de nagelriemen als de nagels. Vervolgens wordt de gehele hand verzorgd met een voedende handcrème. 

Riwa Nails & Beauty werkt met enkel EU gekeurde hoge kwaliteit producten 

 

Sinds enige tijd is er ook een nieuwe product op de markt genaamd acrylgel, Riwa Nails & Beauty werkt hiermee.

Acrylgel is een revolutionaire kruising tussen een harde gel en acryl. Het heeft de voordelen van beide producten, maar dan zonder de nadelen. Acrylgel kan zowel in UV als in LED worden uitgehard.
Acrylgel heeft diverse voordelen …
Makkelijk aan te brengen
Duurzamer
Flexibeler
Licht van gewicht
Geen geknoei
Geen nare luchtjes
Geen heat spikes

Voor de kortere nagels en nagelbijtbehandelingen werk ik met het flexibele product Rubberbase
Klik hier voor meer informatie over dit product

 

 

Kunstnagels en allergieën:
In sommige gevallen kunnen kunstnagels een allergische reactie veroorzaken, in de vorm van jeuk, roodheid, blaasjes, zwelling en schilfers, vooral op de huid rondom de nagels. Deze allergische reactie wordt veroorzaakt door de acrylaten in de kunstnagels. Uiteraard komen deze voor in acrylnagels, zoals de naam al zegt, maar ook in gelnagels zijn acrylaten verwerkt.

 

 

 

Riwa Nails & Beauty

Riwa Nails & Beauty / Kunstnagels